šuškalo se o prevari

"ONA NIJE NEKO KO SEDI I PLAČE!" Konačno otkriveno zašto su Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez raskinuli

0

Nakon spekulacija da je bejzbol igrač prevario latino divu, izvor blizak pevačici otkriva šta se dogodilo

foto: Instagram
foto: Instagram

Pre nekoliko dana pevačica i glumica Dženifer Lopez i nekadašnji sportista Aleks Rodrigez izdali su zajedničko saopštenje za medije kojim su potvrdili da su raskinuli veridbu.


Nakon mesec dana spekulacija, par je ipak rešio da se rastane i da, kako su napisali, ostanu prijatelji, a mediji već nedeljama njihov turbulentan odnos i na kraju raskid dovode u vezu s Medison Lekroj, rijaliti zvezdom s kojom je Rodrigez navodno prevario Džej Lo.


Kako sada otkriva izvor blizak latino zvezdi, čak i pre nego što su se pojavile ove glasine Dženifer nije u potpunosti verovala Rodrigezu. Zato je navodno ona "insistirala" na raskidu.


Nije važno da li ju je prevario ili ne. Ona neće tolerisati strah da će je prevariti — kaže neimenovani izvor za People. — Ona je insistirala na tome. Bilo je previše nerešenih problema. Bila je prilično nesrećna i mislim za nju nije bilo dobro da ostane s Aleksom.

1 / 10 Foto: Profimedia


Izvor, koji je navodno prijatelj Džej Lo, rekao je da se ona sada oseća dobro.

Dženifer je i ranije bila u ovakvim situacijama. Ona nije neko ko će sedeti i plakati. Njena deca je najviše usrećuju, dobro je — kaže izvor.


Navodno pevačica već neko vreme nije bila srećna pored Rodrigeza, a nakon što je izgubila poverenje u njega kraj je bio neminovan.

Starleta Medison Lekroj nedavno se oglasila i istakla da joj je Aleks pisao, ali da se nikad nisu sastali.

1 / 4 Foto: Profimedia

makonda-tracker