anketa

DA LI BISTE SE USUDILI DA OBUČETE NEŠTO SLIČNO? Odevna kombinacija Džej Lo o kojoj internet bruji danima

0

Kako bi reklamirala sandale koje je dizajnirala, muzička i filmska zvezda odabrala je vrlo zanimljivu odevnu varijantu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Protekle sedmice pevačica i glumica Dženifer Lopez pozirala je u Dominikanskoj Republici fotografkinji Ani Karbaljosi za potrebe nove reklamne kampanje. Slavna latino diva je, naime, dizajnirala novu liniju obuće u saradnji s američkom kompanijom DSW i tim povodom pozirala u zanimljvim modelima među kojima ima i elegantne, casual i sportskih modela.


Ipak, modnim portalima proteklih dana posebno je bila zanimljiva odeća koju je Džej Lo odabrala za snimanje — na dvema fotografijama koje je podelila ona je pozirala u ženskom odelu koje je usklađeno po boji s vrlo kratkim i provokativnim topom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

 

U kombinaciji s belim patikama braon đona Dženifer je ponela belo odelo, dok je tamnoplave sandale s visokom petom kombinovala s nesvakidašnjim modelom o kom se danima piše. Reč je o rupičastom odelu, spoju pantalona uz nogu i klasičnog blejzera koji su u potpunosti u rupicama, pa izgledaju kao mreža, a tu je i kratak top s minijaturnim rajsferšlusom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


Interesantno, svakako, ali mnogi zaljubljenici u Dženiferin lik i delo komentarišu da ako neko ima dovoljno atraktivan stas i samopouzdanja da se pojavi u ovakvom komplteru — to je Džej Lo!

 

 

 

makonda-tracker