16 godina nakon raskida!

NI DOK SU BILI VERENI, NIJE JE POMINJAO U INTERVJUIMA: Ben Aflek nije štedeo reči o Dženifer Lopez, fanovi ZANEMELI

0

Dok su tabloidi širom sveta tek postajali ovo što su danas, maltene iz sekunde u sekundu svet je pratio uvek i samo jednu vezu slavnih — ljubav Džej Lo i Bena Afleka! Oni su ljubomorno čuvali svoju privatnost, ali Ben danas ne ćuti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ben Aflek, o kojem proteklih godina više čitamo zbog njegovih padova u privatnom životu nego zbog novih filmova, dao je pre nekoliko dana veliki interju za magazin Njujork tajms.

 

Glumac se u njemu dotakao brojnih tema koje su intrigirale javnost, pa je tako priznao da se u životu najviše kaje zbog toga što je izgubio suprugu Dženifer Garner, ali je pomenuo i drugu Dženifer — Džej Lo, s kojom je bio pre nego što je stupio u vezu s lepom glumicom.

 

Protekli period u pop kulturi definitivno je obeležila slavna pevačica i glumica, s kojom je Aflek bio od 2002. do 2004. godine i čak su bili vereni, da bi on iznenada otkazao venčanje i ostavio je. Džej Lo je proteklih meseci promovisala film Hustlers, koji joj je doneo brojne nagrade, a potom nastupila na poluvremenu Superboula, a mnogi ovaj performans smatraju jednim od najboljih u istoriji. Izgleda da njihovo mišljenje deli i Ben Aflek, koji je u pomenutom intervjuu nahvalio svoju bivšu. I ne samo to — otkrio je da su u kontaktu!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ona je prava stvar! Povremeno se čujemo i mnogo je poštujem. Koliko je neverovatno to što je svoj najveći filmski hit ostvarila u pedesetoj godini?! — rekao je glumac.

 

Obožavaoci nekadašnjeg para na društvenim mrežama izražavaju oduševljenje što Aflek nije štedeo lepe reči o svojoj bivšoj, a mnogi se raduju jer je par održao kontakt i posle toliko vremena i nakon što su izgradili porodice i prošli brojne životne izazove.

 

 

makonda-tracker