svaka čast

RIJALITI ZVEZDA POKAZALA SVOJE PLEMENITO SRCE: Kajli Džener donirala pola MILIONA dolara deci oboleloj od kancera!

0

Ona je još 2017. godine objavila da počinje saradnju sa organizacijom "Teen Cancer America".

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna rijaliti zvezda i preduzetnica Kajli Džener pokazala je humanu stranu kada je donirala pola miliona dolara dečjoj bolnici u Vanderbiltu, i tim postupkom oduševila svet, nakon što se njen prijatelj Hariju Hadsonu, izlečio od raka.

 

Sarađujući s neprofitnom organizacijom "Teen Cancer America", pomogla u otvaranju dela bolnice u kom se mladi pacijenti koji imaju rak mogu okupljati, igrati video igre, gledati filmove i meditirati.

 

Ona je još 2017. godine objavila da počinje saradnju sa organizacijom "Teen Cancer America". Tada je izjavila da je preko rođendanske kolekcije svoje linije šminke prikupljala novac kako bi pomogla ovoj organizaciji.

 

"Teen Cancer America" je odlična organizacija i drago mi je da sam preko Harija naučila nešto o njenom radu. Upućujem dobre želje svim pacijentima i njihovim porodicama" - izjavila je Džener.

 

Kajli Džener
foto: Profimedia

Neimenovani izvor je za američki portal izjavio da je Džener bila prisutna na mnogim Hadsonovim terapijama i da je bila upoznata o posebnim okolnostima kroz koje je prolazio tokom oporavka.

 

"Kada je Hariju dijagnostifikovan Hočkinov limfom pre tri godine, jedna od stvari koja je zaista pogodila njega i Kajli je bila nemogućnost da se tinejdžerima pruži više emocionalne podrške. Smatrali su da je uz lečenje takođe bitno da je prostor uređen na način da se pacijenti osećaju prijatno" - kazao je izvor.

 

Džener je prošle godine donirala milion dolara doktorki Tais Aliabadi kako bi joj pomogla u akciji kupovine stotina hiljada maski i druge zaštitne medicinske opreme koja je bila neophodna za borbu protiv pandemije.

 

 

 

makonda-tracker