NEMA VIŠE SKRIVANJA

Izgledala sam kao da mi je FANTASTIČNO a bila sam UŽASNO NESREĆNA: Isplivale NAJMRAČNIJE tajne Hjua Hefnera (FOTO)

1

Bivša zečica Karla Hau je u Hjuovoj vili živela sa sestrom bliznakinjom Melisom, a sada otkriva da se snima dokumentarac o najpoznatijem hedonisti na svetu koji će mnoge zgroziti

Hju Hefner
Hju Hefner foto: Profimedia

Poznat po svom hedonizmu, ali poznatiji kao osnivač "Plejboja", najpoznatijeg magazina za muškarce, Hju Hefner živeo je u svojoj vili s mnogobrojnim lepoticama. Ali, javnosti će se sada, u novoj emisiji o njemu, otkriti kakav je bio u svoja četiri zida.

 

Bivša zečica Karla Hau u Hefnerovoj vili je živela sa sestrom bliznakinjom Melisom. Novinarima je otkrila da se snima dokumentarna emisija koja će otkriti kako se Hefner odnosio prema devojkama koje su živele u vili. Otkrila je i da nije prisustvovala nijednom incidentu, ali je čula mnogo grozota o pokojniku.

Nikada nisam imala ružno iskustvo s njim, ali mnogo je devojaka koje jesu. Neke od njih su tek sada progovorile i ono što ćete čuti nije nimalo lepo. Nekada je držao osam devojaka zatvorenih u sobi, koje su čekale svoj red kod njega. Na sreću, meni se nikada ništa loše nije dogodilo. Kada sam ja živela u vili, Hju je već bio oženjen, tako da mogu reći da sam jedna od retkih koje su dobro prošle."

Nastavak na sledćoj strani...

makonda-tracker