nije mu lako

SRCE MU JE SLOMLJENO, NADAO SE POMIRENJU: Glumac potpuno SKRHAN nakon što je njegova bivša uhvaćena s mladim pevačem

0

Nakon što su američki mediji javili da je lepa glumica u vezi s deceniju mlađom muzičkom zvezdom, svi su se pitali kako to podnosi njen bivši verenik i otac njene dece...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prošle nedelje, svetska javnost zatečena je paparaco fotografijama glumice Olivije Vajld (36) i pevača i, odnedavno, glumca Harija Stajlsa (26), na kojima se par drži za ruke na jednom venčanju, a potom su viđeni zajedno u još par navrata.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Odmah se pročulo da se njih dvoje viđaju nekoliko sedmica i da uživaju zajedno, a mnogi su se zapitali kako sve to utiče na glumca Džejsona Sudeikisa, s kojim je Olivija provela devet godina. Par je bio veren sedam godina, a dobili su zajedno dvoje dece: sina Otisa (6) i ćerku Dejzi (4).

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Navodno, Sudeikisu nije lako, a izvor blizak glumcu kaže da mu je "srce apsolutno slomljeno zbog raskida".


Tu postoji još mnogo ljubavi, voleo bi da ima nadu da postoji način da poprave stvari. Videćemo šta će biti — rekao je neimenovani izvor.


Par se navodno rastao još pre godinu dana, ali se tek u novembru prošle godine pročulo za raskid. Ipak, Olivija i Džejson su u stalnom kontakt, pa glumac verovatno, kako kaže izvor, nije bio iznenađen vestima o njenom novom dečku.
 

 

makonda-tracker