ne krije ništa

PONOVO IZAZVALA RASPRAVU: Krisi Tajgen podelila snimak na kom njena ćerka razgovara s preminulim bratom

1

Samo što su se stišali komentari na račun manekenkinih ranijih objava povodom spontanog pobačaja, ona je ponovo podelila snimak koji privlači pažnju

foto: Instagram
foto: Instagram

Početkom oktobra poznata manekenka Krisi Tajgen je doživela porodoičnu tragediju. O nesreći koja je zadesila nju i supruga Džona Ledženda je govorila u više navrata, a jedna objava se posebno izdvojila. Naime, objava sa njenog Instagram profila o kojoj svet priča se odnosi na njihovog preminulog sina i ime koje su mu dali pre rođenja. Kako kaže Krisi, ona i suprug nikada ne daju ime bebi dok se ona ne rodi. Ipak, ovoga puta su napravili izuzetak, piše Yumama.


Nikada ne govorimo o imenima dece pre njihovog rođenja, već o tome odlučujemo nakon što napustimo bolnicu. Ovoga puta smo napravili izuzetak iz nepoznatog razloga, a malenog dečaka u mom stomaku smo nazvali Džek. Dakle, on će za nas uvek biti Džek, jer se toliko trudio da bude deo naše male porodice i biće zauvek — napisala u jednoj od objava.

 

Krisi je, pored tetovaže u čast preminulom sinu, nastavila da šokira javnost.

 

 

Naime, ona je podelila video u kome njena četvorogodišnja ćerkica Luna, razgovara s urnom u kojoj se nalazi pepeo njenog preminulog brata. Video zapis je oznenadio njene pretioce i publiku širom sveta.


Danas puno razmišljam o Džeku. Naš dom je mesto gde je sreća, tuga, pa čak i smrt nešto što je stvarno i što zaista proživljavamo. Deci pokušavamo na lep i duhovit način da objasnimo situaciju u kojoj smo se našli — istakla je manekenka ispod objave.

 

Džek, mnogo nam nedostaješ — dodala je na kraju.

 

 

Krisi je jednom prilikom objasnila šta se dogodilo kada je urna stigla u njihov dom. Zapravo, ona je bila ukrašena svetom tajlandskom vrpcom, a njena ćerkica Luna je tom prilikom premunilom bratu poklonila plišanog medvedića.

 

 

makonda-tracker