"JA SAM SREĆNA!"

OTAC NJENE DECE JE POZNATI GLUMAC?! Ova glumica nikad nije otkrila identitet očeva svojih beba, a svi sumnjaju u NJEGA

0

Zvezda jedne od najboljih komedija svih vremena ponosna je majka dvoje dece, a o tome s kim ih je dobila ne želi da govori

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uvek nasmejana Mindi Kaling sve je osvojila ulogom Keli Kapur u sitkomu The Office, a od tada nam se predstavila kao vrsna komičarka, producentkinja i scenaristkinja. Od 2017. ona je ovim podacima u svojoj biografiji dodala i — mama. Tada je dobila ćerkicu kojoj je dala ime Ketrin Svati, čije je srednje ime omaž njenom indijskom poreklu.


U oktobru ove godine, ona je saopštila da je na svet donela i drugo dete, dečaka po imenu Spenser Avu.

 

U oba slučaja, on nije otkrila identitet oca ili očeva svoje dece, čak ni najbližim prijateljima.


Kako piše američki Cheat Sheet, u Holivudu se sumnja da bi to mogao biti glumac, komičar, scenarista i režiser Bi Džej Novak, s kojim je sarađivala upravo u seriji The Office. On je kum njenoj deci i Mindin bivši dečko, a ovaj (nekadašnji) par imao je vrlo turbulentnu vezu — raskidali su i mirili se više puta, a već neko vreme su samo prijatelji.

 

Mindi Kaling, Bi Džej Novak
foto: Profimedia

U svakom slučaju, Mindi se sjajno snalazi kao samohrana majka, a nedavno je objasnila da takav život nije ni nalik onome kako se obično predstavlja.


Sudeći po filmovima i televiziji, ovo je vreme kada bi moji majka ili muž trebalo da budu tu i dele ovo iskustvo sa mnom. Ja se osvrnem i nemam nikoga. Na trenutak je bilo strašno. Pomislila sam: "Mogu li ja ovo sama?" — ispričala je Mindi nedavno.


Ipak, ona ističe da ne može sebe da nazove nesrećnom ženom.

 

Mindi Kaling, Bi Džej Novak
foto: Profimedia

Kad ljudi pomisle na samohrane majke, čini mi se da misle na ljude preplavljene emocijama i životnom situacijom, na ljude koji se uopšte ne zabavljaju. Ja sam srećna jer, iako imam tromesečno dete zbog kojeg moram da se budim na svaka tri sata, mislim da zaista mogu reći da u svemu uživam i da mi je zabavno — iskrena je ona.

 

 

makonda-tracker