nije joj bilo lako

"BILA SAM MU I OTAC I MAJKA": Ovo je sin kojeg je Milica Milša dobila kao studentkinja, pre nego što je upoznala Žarka

8

Glumica Milica Milša otkad se pojavila na glumačkoj sceni pleni svojom harizmom. Pored brojnih glumačkih uloga, za nju je ipak najvažnija ona životna — uloga majke.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Sina Antonija Isakovića rodila je na četvrtoj godini studija, kada je ostala samohrana majka. Sinu je bila i otac i majka, sve dok nije upoznala ljubav svog života — dramaturga Žarka Jokanovića.

 

Bila sam na četvrtoj godini studija kada sam se porodila i prvih šest godina, odnosno dok Žarko nije postao deo naših života, bila sam mu i otac i majka. Bilo je mnogo i lepih i teških trenutaka, kao što to obično biva u životu, ali imala sam ogromnu pomoć svojih roditelja koji su u to vreme bili "prostirka" na koju sam mogla da sručim sav teret. Reći ću vam samo podatak da se Antonije rodio 9. aprila, a ja sam krajem maja sa diplomskom predstavom igrala u Ateljeu 212. To ne bih mogla da izvedem bez ogromne podrške majke i oca — rekla je Milica pre nekoliko godina za domaće medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žarko Jokanović (@zarjok) on


Ove godine su proslavili 21. godišnjicu braka, a za svog supruga često u medijima kaže da je njena prva, jedina i prava ljubav za sva vremena. Žarko je lako prihvatio ulogu oca njenom sinu Antoniju, kojeg bezuslovno voli.


Inače, Milica Milša i njen suprug Žarko Jokanović trenutno rade na istom projektu, u seriji "Igra sudbine", čiji je on scenarista.

 

1 / 6 Foto: Instagram

 

 

 

 

makonda-tracker