(foto)

"NAŠEM SINU ― ŽAO MI JE ŠTO NISMO MOGLI DA TI DAMO DOM" Manekenka i pevač izgubili dete, potresna objava RASPLAKALA SVE

2

34-godišnja manekenka podelila je na društvenim mrežama objavu zbog koje je čitav svet u suzama

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Krisi Tajgen je sa bolom saopštila da su ona i njen suprug Džon Ledžend izgubili bebu koju su čekali. To se dogodilo nekoliko dana nakon što je primljena u bolnicu sa ozbiljnim krvarenjem.

 

34-godišnja manekenka podelila je potresnu objavu na Instagramu i rekla da je njihov mali Džek umro nakon velikih komplikacija koje su ih zadesile...

 

Šokirani smo i preživljavamo duboki bol o kome se samo sluša, bol koji do sada nismo nikada osetili. Nismo mogli da zaustavimo krvarenje i pružimo bebi ono što joj je bilo potrebno uprkos silnoj transfuziji. Nije, prosto, bilo dovoljno.

Nikad ne odlučujemo o bebinom imenu dok se ne rodi, do poslednjeg momenta, kad napuštamo bolnicu. Iz nekog razloga, ovog dečaka u stomaku smo nazvali Džek. On će za nas uvek biti Džek. Džek se toliko trudio da bude deo ove porodice i biće, zauvek.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Našem Džeku ― žao mi je što su prvi trenuci tvog života bili tako komplikovani, što nismo mogli da ti damo dom koji ti je bio potreban da preživiš. Uvek ćemo te voleti.

Hvala svima koji nam šalju pozitivnu energiju, molitve, osećamo vašu ljubav i cenimo to. Zahvalni smo za živote koje imamo, naše bebe Lunu i Majlsa, sve divne stvari koje smo doživeli.

Ipak, ne može svaki dan biti sunčan. U našim najmračnijim danima tugovaćemo, isplakaćemo se, ali ćemo se grliti i voleti jače nego ikad, i sve će to proći.

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker