uživaju

PRVI PORODIČNI PORTRET POSLE POMIRENJA: Kloi Kardašijan OPROSTILA ocu svoje ćerke, pa sve nasmejala fotografijom

0

Više nema sumnje da je rijaliti zvezda ponovo s košarkašem Tristanom Tompsonom, a sada je otkrila da su njih dvoje i njihova ćerkica Tru Noć veštica proveli na poseban način

foto: Instagram
foto: Instagram

Kloi Kardašijan (36) do sad se nije oglašavala povodom spekulacija o njenom odnosu s košarkašem Klivland kavalirsa Tristanom Tompsonom (29), ali više nema dileme — roditelji male Tru ponovo su zajedno!


Nakon turbulentnog perioda, par uživa u idili, a za Noć veštica spremili su porodične kostime: Kloi se maskirala u Kleopatru, Tristan u Marka Antonija, dok je njihova ćerkica bila mala rimska princeza.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

I ptica na grani znaju da je košarkaš u više najvrata bio neveran Kloi Kardašijan — viđali su ga kako u hotelske sobe odlazi s jednom, dve, tri nepoznate devojke, snimljen je kako se u noćnim klubovima ljubi s nepoznatim damama, a Kloi je definitivno stavila tačku na njihovu ljubav kada je saznala da ju je prevario sa Džordin Vuds, najboljom drugaricom njene mlađe polusestre Kajli Džener.


Sportista je išao tako daleko da ju je varao i dok je bila u drugom stanju, pa čak i u danima pred Kloin porođaj.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Njihova ćerkica Tru je došla na svet, a ubrzo smo saznali da je Kardašijanova konačno, na ogromnu radost fanova, raskinula sa ocem svoje ćerke.

Ubrzo su se, međutim, pojavile glasine da mu je Kloi oprostila, što je ona ignorisala, ali od tada nije viđena ni sa jednim drugim muškarcem. U više navrata se spekulisalo i da je u drugom stanju, a njeni obožavaoci vređali su je i nazivali "najvećom krpom Holivuda", što ju je, kako je napisala na Tviteru, zgrozilo.


Bolesne i bolne stvari koje ljudi govore... Zgrožena sam svim ovim što vidim – požalila je Kloi – Govorite zle stvari o meni zbog glasine. Ako je tačno, to je moj život, ne vaš.

 

 

makonda-tracker