holivudske zavrzlame

(NE) SPREMA SE RAZVOD GODINE? Nakon što je uhvaćen u prevari, Džastin skinuo burmu, a fotografije njegove supruge su TEMA DANA (FOTO)

0

Džastin Timberlejk viđen je pre nekoliko dana kako se mazi i drži za ruke s mlađom koleginicom, uprkos tome što je već sedam godina u braku s glumicom Džesikom Bil.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevač i, povremeno, glumac Džastin Timberlejk (38) trenutno snima film Palmer u kojem glumica Ališa Vejnrajt (30) i on igraju ljubavnike, a čini se da su se strasti razbuktale i daleko od kamera, budući da su viđeni kako razmenjuju nežnosti!

 

 

To ne bi bio problem da Džastin nije (mislili smo) srećno oženjen lepom Džesikom Bil (37), s kojom ima sina Silasa (4).

 

1 / 3 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Ni u trenutku kad su ga paparaci „uhvatili na delu“ ni kasnije Džastin Timberlejk nije nosio burmu, dok je njegova supruga viđena — s venčanim prstenom na ruci! Paparaci su sačekali glumicu na njenoj uobičajenoj ruti u blizini njenog losanđeleskog doma i pitali je šta misli o tome što se njen suprug drži za ruke i mazi s drugom ženom, a ona se samo nasmešila.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Sudeći po tome i tvrdnjama izvora bliskom paru, izgleda da od razvoda ipak nema ništa.

 

Njihov brak će preživeti. On se oseća krivim i iskupiće joj se — istakao je izvor za E! News. — Ona je dobra prema njemu, a on zna koliko ima sreće zbog toga. On kaže da to nije ništa bitno, svi su se samo družili i to je kraj priče.

 

 

makonda-tracker