zavodnik

NJIHOVE EMOCIJE BILE SU JAČE I OD PRELJUBE: Ljubavna priča rok muzičara Brusa Springstina i dalje intrigira publiku!

0

Između dvoje muzičara se rodilo prijateljstvo, a mnogi se danas slažu da je između njih vladala neverovatna hemija.

foto: Profimedia

Za njihovu aferu saznalo se 1988. godine kada su uhvaćeni kako razmenjuju nežnosti na balkonu jednog rimskog hotela.

 

Nakon što su paparaci sve zabeležili, pevač se našao u centru skandala.

 

"Čim sam shvatio koliko je to između mene i Pati ozbiljno, sve sam priznao Džulijan, ali nije bilo lepog načina da to izvedem. Znao sam da ću povrediti osobu koju volim. Insistirao sam na tome da naš razvod ostane privatna stvar i zato nismo dali nikakvo javno soapštenje, ali to je samo izazvalo dodatnu bol, senzacionalizam i skandal kada je vest procurila u javnost. Ionako tešku stvar nepotrebno sam učinio još težom", priznao je.


"Bilo mi je stalo do Džulijan i njene porodice, a način na koji sam sve to odradio nešto je zbog čega dan danas žalim. Ona je bila mlada, njena karijera tek je počinjala, a ja sam s 35 godina samo delovao kao ostvaren i zreo muškarac. Iznutra sam bio emotivno prazan. Ona je diskretna i pristojna žena koja se s puno vere nosila sa mnom i mojim problemima, ali na kraju dana nismo znali kako dalje. Stavio sam je u tešku situaciju, izneverio je kao muškarac i partner", priznao je.

 

Kad je njihov razvod okončan, Springstin je započeo zajednički život sa Pati.

 

"Imala je razumevanja za to ko sam i šta sam, razumevanja za moje životne odluke. Poznavala je te male uvrnute delove moje ličnosti, znala je kako da se nosi sa tim i kako živi sa mnom bolje od mojih prethodnih partnerki", rekao je.

 

Par je sudobnosno "da" izgovorio 1991. godine, a u braku su dobili troje dece, ćekku Džesiku Rae i sinove Sama Rajana i Evana Džejmsa.

 

Veliku dozu razumevanja Pati je pokazala i 2010. godine kada su američki mediji počeli da bruje o Brusovoj aferi s tada 45-godišnjom An Keli, udatom domaćicom i majkom iz Nju Džersija.

 

Pevač i An upoznali su se u lokalnoj teretani 2005. godine, a baš kao i u slučaju afere s Pati, ta veza bila je javna tajna.

 

Za nju se možda ne bi ni saznalo da Anin suprug Arthur Keli nije podneo zahtev za razvod u kojem je jasno naveo zbog čega želi razvod.

 

An i Artur su stavili tačku na brak, ali brak Pati i Brusa je preživeo preljubu.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker