zavodnik

NJIHOVE EMOCIJE BILE SU JAČE I OD PRELJUBE: Ljubavna priča rok muzičara Brusa Springstina i dalje intrigira publiku!

0

Između dvoje muzičara se rodilo prijateljstvo, a mnogi se danas slažu da je između njih vladala neverovatna hemija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni američki rok muzičar Brus Springstin danas slavi 71. rođendan u društvu supruge Pati Skialfe (67) sa kojom je u braku 29 godina.

 

Pati je postala članica E Street Banda 1984. godine, nekoliko dana pre početka njegove turneje "Born in the U.S.A.", a svoj prvi nastup s bendom imala je 29. juna u Minesoti.

 

Između dvoje muzičara se rodilo prijateljstvo, a mnogi se danas slažu da je između njih vladala neverovatna hemija.

 

Međutim, samo tri meseca kasnije Springstin je nakon koncerta u Los Anđelesu upoznao 11 godina mlađu glumicu Džulijan Filips.

 

Ljubav je ubrzo planula i samo osam meseci kasnije par je počeo sa planovima za venčanje.


Glumica nije želela veliku svadbu, te su sudbonosno "da" izgovorili u malenom gradiću Lake Osvego 1985.godine, gde su živeli njeni roditelji, daleko od medija.


U to vreme, čini se, bio je zaista zaljubljen u svoju tadašnju suprugu i često joj je iza pozornice pevao pesmu Elvisa Prislija "Can't Help Falling in Love", a ona ga je gledala s obožavanjem. Navodno je njihovo venčanje slomilo srce Pati Skialfi, ali to razočaranje nije dugo trajalo.

 

Ubrzo je Pati postala gotovo ravnopravna na pozornici, ali i iza nje, a par je snimljen kako razmenjuje nežnosti u Rimu. Sve više vremena počeli su da provode zajedno, a mnogi su tvrdili da je Pati sve ono što njegova supruga nije - Džulijan je bila nežna plavuša, dok je crvenokosa Pati bila devojka koja ga je razumela i tip osobe s kojom je, kako su je neki opisali, uvek mogao popiti pivo i razgovarati o svemu.

 

"Pati je dugo vremena skrivala svoja osećanja. Oni su zaljubljeni i sjaje. Provode puno vremena zajedno i čini se da su oboje izgubili glavu jedno za drugim", otkrio je 1988. izvor blizak paru, uz to otkrivši kako je jedina osoba koja nije bila svesna situacije, niti sumnjala, bila Springstinova supruga Džulijan.

 

"Ja jednostavno nisam znao kako da budem suprug, rekao je jednom prilikom Brus o svom braku sa Džulijan a u svojoj autobiografiji "Born to Run" otkrio je kako su ga odmah počele opsedati negativne misli o braku.

 

Nije znao kako da razgovara s Džulijan, ali je sa Pati imao savršenu komunkaciju.

 

Šuškanja da Brus i Pati imaju ljubavnu aferu postajala su sve glasnija, a neverovatna hemija koja je vladala između njih na pozornici dodatno je budila sumnju.

 

"Džulijan nije shvatala da je Patti postala njena konkurencija. Čitala je pisma Brusovih fanova i kada bi neko spomenuo Pati, odmah bi to pokazala suprugu", otkrio je jedan prijatelj slavnog muzičara.

 

S obzirom na to da je ona bila jedina žena u bendu, Džulijan je verovala kako je zbog toga u podređenom položaju i podsticala je supruga da Pati daje više prostora na sceni. On ju je poslušao, ali Pati je dao i više mesta u svom ljubavnom životu.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker