nova ljubav, nova ona

UZ NOVOG DEČKA IZGLEDA ZAVODLJIVIJE NEGO IKAD: Važila je za maleroznu u ljubavi, a čini se da ju je sad POGLEDALA SREĆA

1

41-godišnja pevačica službeno je potvrdila njihovu vezu nakon dodele Zlatnih globusa...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa pevačica koja se proslavila u ženskom bendu Pusiket dols, Nikol Šerzinger, našla je novu ljubav i izgleda srećnije nego ikad! Naime, krajem prošle godine počeli su da je povezuju sa 7 godina mlađim Tomom Evansom, a veza je bila potvrđena kada su viđeni kako razmenjuju strasne poljupce u Londonu. Pre toga je Evans viđen na nastupu Pusiket dols

 

41-godišnja pevačica službeno je potvrdila njihovu vezu nakon dodele Zlatnih globusa, gde se pojavila sa Tomom. Poslednje Nikolino pojavljivanje izazvalo je veliku pažnju javnosti jer je istakla svoje obline u vrlo provokativnom izdanju! Naime, Nikol se pojavila na FOX Winter TCA 2020 All Star žurki u kratkom topu i širokim pantalonama u istoj boji, a čitav stajling je zaokružila puštenom talasastom kosom i zlatnim minđušama.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ta noć se nije tu završila, jer je Nikol malo kasnije preko ramena prebacila kaput, uzela svoju klač torbicu i, držeći se za ruke sa Tomom, otišla na večeru.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Nikol nije imala mnogo sreće u ljubavi. Bila je u vezi sa Luisom Hamiltonom, koja je trala 7 godina, a navodno su raskinuli jer vozač Formule 1 nije želeo da se oženi. Potom, bila je u vezi sa teniserom Grigorom Dimitrovim, a višegodišnju vezu su prekinuli iz nepoznatih razloga. Ostaje da se vidi da li je Tom baš onaj pravi za nju!

 

 

makonda-tracker