sa crvenog tepiha

NOVA FRIZURA I NAJZAVODLJIVIJA CRNA HALJINA: Slavna crnka u izdanju koje OBARA SA NOGU — a sa njom je i njen BIVŠI! (FOTO)

0

U društvu bivšeg momka nije se pojavljivala još od 2015. godine, kada su raskinuli.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Nikol Šerzinger pojavila se u javnosti na dodeli modnih nagrada u Londonu ni manje ni više nego kraj Luisa Hamiltona, vozača Formule 1, svog bivšeg momka. Otkako su raskinuli 2015. godine, njih dvoje nisu viđani zajedno. Više o novoj vezi Nikol Šerzinger, pročitajte OVDE.

 

Međutim, čini se da su na crvenom tepihu pozirali isključivo u svojstvu prijatelja. Nikol (41) i Luis (34) privkli su veliku pažnju prisutnih svojom pojavom, ali i stajlingom.

 

Nikol se pojavila u crnoj, dekoltiranoj, provokativnoj haljini, a "prošetala" je i novu, bob frizuru, koja joj perfektno stoji. Luis se, sa druge strane, pojavio u sakou koji je privukao veliku pažnju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Nikol i Luis u vezi su bili od 2008. godine, a nekoliko puta su raskidali. Šuška se da nikada nije preboleo lepu pevačicu, što je njegova bivša devojka i potvrdila za strane medije.

 

"Rekao mi je da su raskinuli zato što nije hteo da se venča. Nije bio spreman. Mislim da je ona bila uverena da će je zaprositi, a to se nije dogodilo i poludela je", izjavila je Hamiltonova bivša devojka, manekenka Veronika.

 

 

makonda-tracker