digla glas

NE ZABORAVLJA SVOJE POREKLO: Kim Kardašijan se oglasila povodom sukoba između Jermenije i Azerbejdžana i zapalila Tviter

0

Iako ni njen otac nije rođen u Jermeniji, najpoznatija rijaliti zvezda na svetu pažljivo prati dešavanja u zemlji svojih predaka i trudi da se njene poruke čuje što više ljudi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda i poslovna žena Kim Kardašijan oglasila se na društvenoj mreži Tviter nakon sukoba u Nagorno Karabahu.


Ona je pozvala sve da podele vest da su Jermeni napadnuti.


Molimo se za hrabre muškarce i žene koji rizikuju svoje živote da bi odbranili Arcah i Jermeniju. Vesti su obmanjujuće i ovo nisu "okršaji" — istakla je Kim.

 

Ona je dalje poručila da su neophodni međunarodni posmatrači i diplomatske mere kako bi se sprečila bespotrebna eskalacija nasilja i tragedija. Kim je pozvala da se okonča američka i turska vojna pomoć Azerbejdžanu i da se upozori Turska.


Jermenija je žrtva neisprovociranih napada Azerbejdžana i predvidljive kampanje dezinformacijama koja ih prati. Azerbejdžan blokira društvene mreže za sve osim za ratnu propagandu — napisala je, između ostalog, Kim.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Dok jedan deo njenih pratilaca zahvaljuje Kim na njenoj podršci Jermeniji, ona dobija i veliki broj uvreda i komentara iz Azerbejdžana i Turske.

 

Roditelji Kiminog oca emigrirali su u Sjedinjene Američke Države iz oblasti koja je danas deo Turske, a rijaliti zvezda je s porodicom više puta posećivala Jermeniju i javno pružala podršku ovoj zemlji.

 

 

makonda-tracker