to su uradili čim su sleteli

U ZEMLJU PREDAKA JE DOŠLA S VELIKOM ŽELJOM: Evo zbog čega je Kim Kardašijan doputovala u Jermeniju

1

Rijaliti zvezda doputovala je u ponedeljak u rodnu zemlju svog oca sa svojom decom i sestrom Kortni Kardašijan, ali ovog puta nije reč o običnoj poseti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako javljaju svetski mediji, Kim Kardašijan doputovala je u Jermeniju s decom Nort (6), Sejntom (3), Šikago (20 meseci) i Psalmom (četiri meseca) kako bi ih krstila. Njen suprug Kanje Vest nije bio prisutan ili ga makar paparaci nisu primetili.

 

Kako je izvor blizak porodici Kardašijan potvrdio za Us Weekly, Kimina deca već je kršteno, čim su stigli u Jermeniju — ali samo troje mlađih, budući da je Nort krštena 2015. godine, prilikom posete Kardašijanovih Izraelu, i to u Katedrali Svetog Jakova u jermenskoj četvrti.

 

 

Mediji nisu uspeli da dođu do više detalja krštenja deca Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, ali to ćemo sigurno imati priliku i sami da vidimo, budući da je u starletinoj pratnji i ekipa koja stoji iza rijalitija U korak s Kardašijanovima. Ipak, ono što već možemo da vidimo jesu fotografije iz Spomen-kompleksa genocida nad Jermenima u Cicernakagberdu, gde su Kim, njena sestra Kortni i njihova deca odali počast žrtvama i položile cveće.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker