niko nije ni sanjao

POZNATA STARLETA POSETILA NAŠU ZEMLJU U STROGOJ TAJNOSTI: Odmah je otišla u prirodni rezervat i uživala u hrani!

0

Kim je bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna starleta Kim Kardašijan tajno je boravila u Srbiji pre tri godine, ekskluzivno saznaje Kurir. Ona je obišla prirodni rezervat Uvac sa ekipom kanala Travel 1. septembra 2017.

 

Oni su tada snimali emisiju o ovom delu naše zemlje, a sve preko Turističke organizacije Sjenica.

 

Kim je bila oduševljena prelepom prirodom, ali i srpskim specijalitetima, koje je za nju i njene kolege spremila Slavka Nikolić. Ekipa Kurira je boravila na Uvcu i pronašla Slavku, koja se prisetila susreta sa suprugom repera Kanjea Vesta.

 

"Malo ko zna da je Kim bila u našoj zemlji. Mi smo imali priliku da je vidimo, zato što su je preko Turističke organizacije Sjenica doveli da snima reportažu za kanal Travel iz Indije. Nisu se dugo zadržali, oko dva sata. Evo, sedela je za ovim stolom - priča Slavka dok nam pokazuje mesto gde je Kim uživala tik uz veštačko jezero."

 

foto: Twitter

Nikolićeva prepričava i kako se im ponašala.

 

"Lepo, kulturno i fino. Videlo se da je oduševljena prirodom i time što je u Srbiji. Poslužila sam joj pitu ispod sača koju sam pripremila, kao i paprikaš s pavlakom, ali to nije želela. Tražila je gazirano piće i probala naše tradicionalno piće - rakiju. Lepa je žena, fina, prijatna, opuštena, prirodna. Bilo je njih petnaestak u grupi. Snimali su reportažu o Uvcu. Prošetala je našim meandrima, provozala se veštačkim jezerom. Naši predeli su prelepi i drago mi je da nas je posetila. Nikolićeva kaže da je starleta opljačkana baš kada se iz Srbije preko Francuske vraćala u Ameriku. Za to je saznala iz medija."

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker