nerado se seća

BILO BI BOLESNO DA SE TO SVIDELO DEVOJČICI OD 11 GODINA: Slavna glumica otvoreno o neprijatnom iskustvu sa Bredom Pitom

1

Prošle godine obeležena je 25. godišnjica od prikazivanja kultnog filma, a glumica je tim povodom rešila da progovori o svom neprijatnom iskustvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kirsten Danst otkrila je da joj je prvi poljubac s Bredom Pitom na ekranu bio prvi i u stvarnom životu, ali da joj je to bilo grozno iskustvo.


Američka glumica davne 1994. godine, kada joj je bilo samo 11, dobila je ulogu u filmu "Intervju s vampirom". Odglumila je filmski poljubac s Bredom Pitom, tada tridesetogodišnjakom.


Pošto se ove godine obeležava 25. godišnjica od prikazivanja filma, glumica je progovorila o tom iskustvu.

 

foto: Profimedia


- Bilo je odvratno. Stojim iza ove izjave. Bilo bi bolesno da se to svidelo jednoj jedanaestogodišnjakinji. Sigurno biste rekli da nešto nije u redu s tim detetom - rekla je ona za Entertejment tudej.

 

foto: Profimedia


Pre nekoliko godina otkrila je da joj tada kao tinejdžerki uopšte nije bilo zanimljivo što se ljubila sa holivudskim zavodnikom.


- Svi su u to vreme govorili: 'Kakve si sreće što si poljubila Breda', ali ja sam mislila da je to odvratno. Nisam nikog drugog poljubila dok nisam napunila 16.

 

Ipak, Kirsten uvek je imala samo reči hvale za Breda ali i Toma Kruza sa kojima je snimala.


- Bili su jako dragi, to snimanje je bilo nešto što nikad pre nisam doživela. Ponašali su se prema meni kao da sam im mlađa sestra. Znala sam da su zvezde, ja sam bila njihov fan - rekla je u jednoj emisiji.


Inače, Kirsten je još kao devojčica dobijala uloge. Već sa sedam godina glumila je pored Toma Henksa, a sa 12 godina se proslavila ulogom u ostvarenju "Intervju s vampirom" i bila nominovana za Zlatni globus. Pored Breda Pita, u tom filmu stala je rame uz rame sa Tomom Kruzom, a smatra se da joj je ta uloga bila ključna za dalji razvoj karijere.

 

 

makonda-tracker