zanimljivo rešenje

SAVRŠENA ZADNJICA NIJE NEDOSTIŽNA! Ovaj zabavan i moćan trik Kloi Kardašijan svako može da primeni i vrlo je jednostavan

1

Svaki put kad radi čučnjeve, najmlađa od sestara Kardašijan uradi jednu veoma važnu sitnicu i tako pojačava rezultate vežbanja

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kloi proteklih godina često nazivaju najatraktivnijom od sestara Kardašijan, a zanimljivo je da je to posebno slučaj nakon što je starleta rodila ćerkicu Tru.


Rijaliti zvezda posvetila se treninzima ubrzo nakon porođaja i uspela da dovede liniju do savršenstva, a njen izgled posebno privlači pažnju jer je kao mlađa kuburila s kilogramima. Najčešće se piše o tome koliko Kloina pozadina izgleda dobro u uskim i dubokim suknjama koje nosi, a američki Elle pisao je pre nekoliko godina da je tajna u interesantnom triku koji Kloi primenjuje dok vežba.

 

Njen lični trener Gunar Piterson otkrio je da "kloi-fit" možemo postati na veoma jednostavan način. Kako je on objasnio, dovoljno je da se spustite u čučanj na nestabilnoj površini: peškiru, jastuku, dušeku na naduvavanje... bilo čemu osim na "golom" podu!


Jezgro će vam se "zapaliti", a na nogama će raditi različiti mišići kako biste uspostavili ravnotežu, što vežbu čini još efikasnijom!

 

Rezultati su... pa, pogledajte sami!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker