NIJE SE NADALA

SA SAMO PETNAEST GODINA BILA JE ŽRTVA POZNATOG REDITELJA: Megan Foks otkrila sve detalje polnog uznemiravanja u emisiji!

0

Njegov um bio je poremećen

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Megan Foks u emisiji pre 11 godina dala je intervju koji je ovih dana ponovno postao aktuelan na internetu usred borbe za ljudska prava.

 

Megan je u intervjuu progovorila o polnom uznemiravanju, koje je doživela sa samo petnaest godina na snimanju filma Majkla Beja, ali reakcija voditelja i publike začudila je gledaoce širom sveta.

 

"Upravo sam bila navršila 15 godina i glumila sam sporednu ulogu u filmu "Loši momci". Snimali su scenu u klubu i doveli su me, a ja sam nosila bikini, crveni kaubojski šešir i štikle. Bej je to odobrio, a oni su ga upozorili da sam maloletna i da ne mogu piti alkohol. Njegovo rešenje tog problema bilo je da plešem ispod vodopada i da mi se bikini nakvasi", priznala je tada, ali nije naišla na simpatije publike.

 

foto: Profimedia

"Tada sam bila u osmom razredu. Eto kako razmišlja um Majkla Beja", dodala je Megan, a publika je počela da se smeje.

 

"Pa tako svi razmišljamo, samo neki od nas znaju kako da potisnu te misli", odgovorio joj je voditelj, a u dalje se priča o tome koliko je intervju bio neumesan.

 

 

 

 

makonda-tracker