SA NJOM NEMA IGRE

ANĐELINA NA KORAK OD NERVNOG SLOMA: Bred upoznao ćerku sa novom devojkom Alijom, a onda mu je Džolijeva dala ULTIMATUM!

0

Zabrane su ozbiljne, ukoliko se Pit ne bude pridržavao uslova idu na sud

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Anđelina Žoli bila je na ivici živaca kada je saznala da je njen bivši suprug Bred Pit upoznao njihovu ćerku Šilo (13) sa novom devojkom, glumicom Alijom Šokat. Postavila je odmah ultimatum i zapretila preko dece.

 

Ultimatum je samo nastavak stare zabrane koju je Anđelina Žoli pre 10 godina uvela u braku. A zabrana glasi: Bred nije mogao da snima ljubavne scene ni sa jednom glumicom osim sa njom. Dok je bio oženjen Anđelinom, nije mogao da ima bilo koju prijateljicu sem one koju bi odobrila njegova supruga.

 

foto: Profimedia

Anđelina koja je 2016. godine podnela papire za razvod od Breda Pita sa kojim se venčala 2014. i sa kojim je od 2005. bila u vezi, sada je naložila bivšem partneru da svoje prijateljice i partnerke ne upoznaje sa njihovom decom.

 

Kap koja je prelila čašu bilo je saznanje da Bred nije sam u samoizolaciji u Kaliforniji već da vreme provodi sa Alijom Šokat koja se proslavila ulogom u seriji "Arrested development".

 

foto: Profimedia

Zna se i da Anđelina nikada nije imala prijateljice, odnosno da ne voli tu vrstu veza iako je bila u romansama sa ženama.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker