šuška se i o privatnom detektivu

NE BIRA REČI I NAZIVA JE RUŽNOM?! Anđelina Džoli nije oduševljena Bredovom novom devojkom i NE KRIJE TO

5

Mesecima se spekuliše da je Bred Pit u vezi s glumicom Alajom Šoket, od koje se razdvaja, a njegova bivša supruga navodno je zbog toga van sebe od besa

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako deluje kao da su se strasti između Breda Pita i Anđeline Džoli smirile nakon burnog razvoda i borbe za starateljstvo, čini se da se njihovi loši odnosi ponovo razbuktavaju, a za sve je kriva glumčeva nova ljubav.

 

Opšte je poznato da su Bred i Anđelina tokom braka imali dogovor da glumac ne snima strastvene scene s drugim ženama, a sada oni navodno imaju pravilo da on ne upoznajte njihvu decu s novim devojkama.

 

Pre nekoliko meseci, magazin Life & Style pisao je, međutim, da je Alaja Šoket upoznala neku od njihovo šestoro dece i da su njihove ćerke Šajlo i Zahara oduševljene glumicom.


Svi obožavaju Alaju, naročito Šajlo, koja stalno brblja o tome kako je ona kul i neobična. Obe imaju isti „suv“ smisao za humor. Zahari se dopada Alajin stil. Čak zajedno planiraju ženski izlazak u šoping po vintidž buticima – istakao je tada izvor blizak paru.


Sada je Anđelina navodno toliko ljuta da ne bi bilo čudno da, ako je verovati listu In Touch Weekly, angažuje privatnog detektiva kako bi saznala nešto više o Bredovoj novoj ljubavi.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Iako Alaja nije uradila ništa loše, ne bi bilo iznenađujuće da Endži unajmi privatnog detektiva kako bi iskopala "prljavštinu" o njoj i sprečila Breda da viđa decu – rekao je navodno neimenovani izvor blizak Anđelini.


Kako tvrdi drugi izvor, Džolijeva ne krije da joj se Alaja ne dopada. Naprotiv!


Verujte mi, ona ne bira reči kada je Alaja u pitanju. Najblaže rečeno, ne smatra je nekom lepoticom, čak priča i da je ružna – istakao je on.

 

 

 

makonda-tracker