ponovo u ljubavnom trouglu!

SIGURNO POGAĐATE KOJA GLUMICA JE RAZLOG: Bred Pit PONOVO slomio srce Dženifer Aniston?!

2

Kako javljaju američki mediji, glumica je dala novu šansu bivšem suprugu, ali ne ide sve kao u bajci...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Već mesecima spekuliše se da odnos Breda Pita i Dženifer Aniston prelazi granice prijateljstva, a čitali smo različite teorije: da su u vezi, da su se tajno venčali, da će se tek venčati, da zajedno provode samoizolaciju...


(Bivši) par se još uvek nije oglasio ovim povodom, ali ono što se sigurno zna jeste da je 18. aprila glumica Alaja Šoket, za koju se od jeseni piše da je devojka Breda Pita, boravila u kući oskarovca, a navodno je tu provela noć.


Bred i Alaja su praktično nerazdvojni proteklih nedelja – mnogo je ozbiljnije nego što iko misli – tvrdi izvor blizak glumcu za In Touch Weekly. – I ako on izabere nju, Džen će biti skrhana.

 

Sudeći po ovom izvoru, Bred i Alaja su najpre bili samo prijatelji jer dele interesovanja i ljubav prema umetnosti, ali vreme koje su provodili zajedno učinilo je svoje i emocije su "proradile".


Bred ne može da veruje da je pronašao nekoga ko je tako pametan, prizeman, normalan, šašav i duhovit – ističe izvor. – Stalno ga iznenađuje i uvek uspeva da ga nasmeje.

 

1 / 13 Foto: Profimedia


Izvor je dodao da, pored toga što često razgovaraju o umetnosti, arhitekturi i filmovima, Pit "voli njenu lepotu, i spoljašnju i unutrašnju", a najvažnije je to što nema nameru da ga na bilo koji način menja, niti je zanima holivudski život.


Navodno, Dženifer Aniston smeta što Bred provodi toliko vremena s mlađom koleginicom.


Naravno, svesna je da on provodi vreme s Alajom – ističe izvor. – Ona možda jeste savršena "devojka iz susedstva", ali oni koji su bliski s Bredom znaju da su neobične i kul devojke kao Alaja i Anđelina njegov tip.


Kako piše portal New Idea, Bred trenutno "vaga" između bivše supruge i mlade glumice i pokušava da odluči kojim će putem poći.

 

 

 

makonda-tracker