Dame širom sveta ostale bez reči

Kako je Denzelu Vašingtonu sin oteo svu slavu: Upoznajte seksepilnog mladića koji je učio od najboljeg (FOTO)

0
Kada je Denzel Vašington celu porodicu popeo na scenu dok je dobijao nagradu na dodeli Zlatnih globusa, niko više nije gledao u njega.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Niko nije znao da je Džon Dejvid sin Denzela Vašingtona dok ga slavni tata nije "izvukao" na scenu na jednoj dodeli nagrada. Svi su tada bez daha zurili u glumčevog sina - Džona Dejvida. Od tog trenutka, Internet su preplavili ne baš fini komentari žena o tome šta bi mu radile...

Džon ima 32 godine. Imao je samo devet kada se prvi put pojavio u filmu "Malcolm X" gde je glumio učenika u harlemksoj školi. Ćale mu je bio glavna uloga. Snimio je seriju u HBO produkciji "Ballers", u kojoj glumi igrača američkog fudbala Rika Džereta. I sam se bavio tim sportom. Na koledžu je igrao američki fudbal i od toga je živeo od 2006. do 2012. godine.

 

Denzel Vošington spasava devojku od nasilne ruske mafije (VIDEO)

 

Džonu nije uvek bilo lako što ima tako poznatog i uspešnog oca. Kada su njegovi bivši saigrači saznali da je Denzelov sin, počeli su da ga ogovaraju i zafrkavaju.

 

A photo posted by Queen Bee (@antcas02031) on

Obično je bilo 'mama ovo, mama ono'. Ali na terenu je bilo 'Tata ti ovo i ono'. Pokušali su da iskoriste ime moga oca protv mene. Igrači fudbala su kreativni kada su u trenutku inspiracije", rekao je Džon.

Sada ne želi da krene istim glumačkim putem kao Denzel.

Sećam se da mi je pre nekoliko godina rekao: Tata, tvoja senka je velika i ne znam da li ću moći", ispričao je Denzel Vašington.

Moja senka je velika? Da li si čuo za Kirka Daglasa?', reako sam mu, a on će: 'Ne.' Odgovorio sam mu: 'Čuo si za Majkla Daglasa, zar ne?', on kaže: 'Da, za Majkla sam naravno čuo.' Onda sam uzvratio: 'Gugluj Majkl Daglas i onda se vrati da pričamo o mojoj senki", rekao je Denzel.

Slavni glumac Denzel Vošington dobija nagradu za životno delo

 

Izgleda da je Džon poslušao očev savet, a tokom svoje karijere će definitivno učiti od najboljeg.

makonda-tracker