spisak se nastavlja

ZBOG NJEGOVOG POSLA, PORODICA NIJE BILA UZ NJU: Met Dejmon otkrio da se i njegova ćerka zarazila virusom korona

0

Čuveni glumac prvi put je progovorio o tome kako se virus koji je okovao planetu ušao u njegovu porodicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski glumac Met Dejmon (49) već neko vreme je „zaglavljen“ u Evropi. Naime, kriza nastala u svetu zbog pandemije virusa korona zatekla ga je u Dalkiju, mirnom predgrađu Dablina, gde je snimao svoj novi film, a zbog zabrane putovanja bio je primoran da ostane u Irskoj.


Čuveni glumac dao je intervju dvojici irskih novinara, u kojem je priznao da ga trenutna situacija plaši, a otkrio je i da se njegova porodica suočila s virusom.

 

Kako je ispričao, njegova ćerka Aleksija (21) zaražena je virusom, a kroz oporavak je izgleda prošla bez svoje porodice, s obzirom na to da ona studira u Njujorku, a Metu su u Irskoj društvo pravili supruga Lusijana i ćerke Izabela, Đija i Stela.

 

foto: Profimedia

Ona je imala kovid veoma rano, sa svojim cimerima i prošlo je. Svi su okej – rekao je Met.


On je napomenuo da misli da je poruka o pravilima ponašanja u aktuelnoj situaciji stigla do svih i da je važno da učinimo sve u našoj moći kako bismo zaštitili one koji su najugroženiji.

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker