uz njega je ponovo počela da se smeje

MISLILA JE DA VIŠE NIKAD NEĆE BITI SREĆNA: Nakon 7 godina od tragedije koja ju je zavila u crno, glumica ima divne vesti

0

Iako na prvi pogled deluje da je u glumičinom životu sve savršeno, poznato je da je pre nekoliko godina preživela pravu tragediju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Lea Mišel, zvezda serije Glee, danas je u srećnom braku sa suprugom Zendijem, a sada je otkriveno da čekaju beb, piše magazin People! Kako je otkrio njihov prijatelj, oduvek su hteli da budu roditelji, a sada će im se ta lepa želja i ispuniti. Iako na prvi pogled deluje da je u glumičinom životu sve savršeno, poznato je da je pre nekoliko godina preživela pravu tragediju.

 

Ona je nekoliko godina bila u vezi sa kolegom iz serije Glee, Korijem Montejtom, za koga je govorila da je najbolje poznaje, čini najsrećnijom, te da pre njega kao da nije imala prošlost.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Ipak, ovoj naizgled idiličnoj vezi došao je kraj 2013. godine, kada je Kori pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Vankuveru. Kraj njega su nađeni alkohol i velike količine nepoznatih supstanci, pa je zaključeno da je umro od predoziranja. Obdukcija je pokazala kako je bila reč o smrtonosnom mešanju alkohola i heroina.

 

Kori se dugo borio sa zavisnošću i depresijom, a Lea je tada isticala da će zauvek biti uz njega - ali sve se završilo tragično. Ipak, glumica je nakon svega našla snage za novi početak i sada živi novu ljubavnu i porodičnu bajku.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker