ŽENA BORAC

TRI PUTA SE UDAVALA, ŽIVELA JE KAO BESKUĆNICA, A ZBOG NJEGA JE HTELA DA SE UBIJE: Životna priča poznate glumice je potpuno neverovatna! (FOTO)

0

Pored gologote koju je prošla Hali Beri je uspela da izgradi svoje snove

foto: Profimeda
foto: Profimeda

Glumica Hali Beri, danas jedna od najplaćenijih glumica na svetu, prošla je skoro sve u životu. Od beskućnice, do jednog od najlepših lica Holivuda, život ove zvezde nije bio nimalo lak.

 

Pre nego što se proslavila kao glumica, Hali se takmičila 1986. godine za Mis Amerike i bila druga pratilja, a na takmičenju za Mis sveta je osvojila šesto mesto. Glumom je počela da se bavi osamdesetih godina, kada je stigla u Njujork, a jedan period pre toga provela je kao beskućnica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Nakon nekoliko manjih uloga u televizijskim serijama, njeno prvo značajnije pojavljivanje i proboj desio se u komediji "Bumerang" gde joj je partner bio tada već slavni Edi Marfi. Nakon toga, zaigrala je u još par ostvarenja u kojima je uspela da skrene pažnju na sebe, kao što je film "Flinstons," dok je za ulogu u filmu "Predstavljamo vam Doroti Dendridž", nagrađena Emijem i Zlatnim globusom.

 

Nakon što je osvojila brojne nagrade, dobila je veće i značajnije uloge, a jedna joj je čak donela Oskara i to prvog u istoriji za glavnu žensku ulogu u filmu "Bal monstruma." Do dan danas je ona jedina crnkinja sa tom nagradom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Dok je na poslovnom planu nizala uspehe, Hali je u privatnom životu vodila bitke. Udavala se tri puta, a tokom braka sa prvim mužem Dejvidom Džastisom, pokušala je i da se ubije.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker