BURNA PROŠLOST

MISLILI STE DA STE OD NJEGA ČULI BAŠ SVE? Majk Tajson izneo nove BIZARNE detalje iz svog života i ponovo ŠOKIRAO SVET

0

Slavni američki bokser Majk Tajson ponovo je detaljima iz svog života uspeo da šokira celu planetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada se činilo da smo sve najmračnije i najbizarnije detalje iz njegovog života čuli i po nekoliko puta, pojavi se neki novi koji su ponovo uspeli da ostave svet u neverici.

 

Gvozdeni Majk je govorio u emisiji "American confessed" na svom jutjub kanalu i tom prilikom otkrio još detalja iz svog života.

 

- Kada sam bio mlad, bio sam životinja sa novcem. Davao sam novac j***** svima, bio sam na žurkama kod mnogih, spavao sa njihovim majkama, sestrama, sa njihovim rođakma... to su bile orgije. Bio sam lud. Bio sam bolestan, a nisam znao da sam bolestan. Kupovao sam kola mnogim devojkama - otkrio je 53-godišnji bokser.

 

- Nisam imao kontrolu u piću i hrani, spavao sam sa mnogo žena... Sada gledam samo kako da živim zdravije, i da budem moralan. Kada pogledam svoj život koji sam živeo nekada, shvatio sam da nikada nisam imao emotivni problem. Imao sam problem sa moralom, bio sam bez morala - rekao je jedan od najboljih boksera u istoriji ovog sporta.

 

foto: Profimedia

Čuveni bokser i bivši šampion iskusio je sve poroke, vodio raskalašan život i na kraju ostao bez 350 miliona dolara - novac je trošio na automobile, kuće, lake žene, ali i - tigrove!

 

Silovanje, posedovanje droge, fizičko nasilje nad suprgom. Sve je to Majk Tajson, najmlađi prvak sveta u teškoj kategoriji ikad, po mnogima “najzločestiji čovek u istoriji”. Međutim, zbog načina života i burne prošlosti, danas ga mnogi smatraju i - "najglupljim čovekom na planeti".

 

 

makonda-tracker