godinama kuburi s duševnim problemima

OBJAVILA DA JE TRUDNA, PA SE PREDOMISLILA: Nekadašnja glumica nakon duge borbe za zdravlje konačno srećna?

0

Iako ima 33 godine, lepa glumica uveliko je penzionerka, a do prekida karijere došlo je zbog njenih duševnih problema

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Njeni vršnjaci dobro se sećaju Amande Bajns, tinejdž zvezdi koja se oprobala i kao pevačica, ali najviše pažnje privukla je kao glumica. Simpatična Amerikanka igrala u velikom broju serija i filmova za decu i tinejdžere i bila idol mladih, sve dok 2012. godine nisu počeli problemi u njenom životu.

 

foto: Profimedia

Bajnsova je najpre uhapšena zbog vožnje pod dejstvom alkhola, kasnije i zbog konzumiranja marihuane u hodniku svoje zgrade i bacanja bonga kroz prozor i podmetanja požara, a zbog ovog poslednjeg prestupa glumica je zadržana na 72 sata radi procene njenog mentalnog zdravlja. Pisalo se da je doživela nervni slom, da pati od bipolarnog poremećaja i još mnogo toga, nakon čega se Amanda povukla i živi običnim životom, daleko od medija i Holivuda, a njeni roditelji imaju starateljstvo nad njom.

 

Sada su njeni obožavaoci, kojih ni danas nije malo, konačno čuli nešto lepo o njenom životu. Ona je, naime, objavila fotografiju ultrazvučnog snimka i napisala "Stiže beba".

 

foto: Profimedia

Ipak, ova objava je ubrzo uklonjena, a njen advokat Dejvid A. Eskvibajas odlasio se saopštenjem u vezi s drugom temom u njenom životu.


Svi natpisi o tome kako je Amanda zavisna od droge i alkohola su potpuno lažni. Ona se leči zbog duševnih problema.

 

foto: Profimedia

Izvori bliski nekadašnjoj glumici otkrivaju da je vest o njenoj trudnoći, s druge strane, istinita, da je zatrudnela tek nedavno i da su njeni roditelji upoznati s tim.

 

 

makonda-tracker