PREŽIVELA PAKAO

"MOLILA SAM GA DA PRESTANE": Manekenku sa samo 14 godina silovao OSKAROVAC, sada je rešila da progovori o SVEMU!

3

Ona je izjavila kako se zlostavljane odigralo kada je njoj bilo tek 14 godina, nakon što je sa još nekoliko prijatelja pozvana u njegovu hotelsku sobu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bivši kanadski model Sera Džonston, koja sada ima 50, optužila je glumca i reditelja Timotija Hatona za silovanje.

 

Ona je izjavila kako se zlostavljane odigralo kada je njoj bilo tek 14 godina, nakon što je sa još nekoliko prijatelja pozvana u njegovu hotelsku sobu u Vankuveru, gde je boravio dok je snimao "Ajsmena".

 

Dok ju je ljubio sve vreme je ponavljala kako to možda i nije tako dobra ideja, te kako njena majka ne bi bila zadovoljna da čuje šta se dešava, ali on se nije zaustavljao. Kako strani mediji navode, isto je bilo i dok ga je preklinjala da prestane, dok ju je Haton skidao i govorio joj kako će joj se to dopasti.

 

Pošto ga je videla u "Običnim ljudima" on joj je postao idol, i to je jedini razlog zašto je pristala da ode na žurku u tu sobu. Ali, dok su je on i njegov prijatelj "svlačili kao da je lutka" uplašena je ponavljala:

 

- Molim vas, prestanite, ne mogu, ne želim ovo.

 

Na kraju, kako se navodi, Haton ju je silovao, a njegov prijatelj takođe se, u isto vreme, seksualno iživljavao nad njom.

 

- Mnogo me je bolelo - rekla je ona za strane medije:

 

- Baš je bilo bolno. Odvratno. Odvratno!

 

Haton, sa druge strane, oštro demantuje da se bilo šta od navedenog dogodilo, te da je priča "osmišljena tako da se izvuku velike pare".

 

- Mene je to promenilo kao osobu - pričala je ona, sa kojom je isprva bio postignut dogovor da se isplati 135.000 dolara, ali nešto kasnije je to bila odbila:

 

- Sve se promenilo.

 

Naime, pošto je videla kako prolaze optužbe protiv nekih drugih pozntih ličnosti, rešila je da i o svojoj progovori javno. Tako je prošle godine podnela žalbu zbog navodnog incidenta u policiji u Vankuveru.

 

 

makonda-tracker