bore se na svoj način

NEKI PLAČU, NEKI OSUĐUJU: Zbog ovih fotografija Vanese Brajant i njenih ćerki društvene mreže su se usijale od kritika

2

Udovica legendarnog Kobija Brajanta oplakuje tragičnu smrt svog supruga i ćerke Đijane, a bol deli sa ćerkama Natalijom, Bjankom i Kapri.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Nakon tužne vesti o smrti čuvenog košarkaša širom sveta umetnici su mu ukazali poštovale tako što su naslikali murale s likovima Kobija Brajanta i njegove trinaestogodišnje ćerke, a nekolicina ovih dela nalazi se u Los Anđelesu, gde živi porodica pokojnog sportiste.

 

 

Njegova udovica Vanesa i tri ćerke učinile su juče nešto za šta je trebalo mnogo snage i hrabrosti — pozirale su ispred jednog od takvih murala, i to nasmejane. Supruga Kobija Brajanta objavila je u opisu ovih fotografija stihove pesme „Osmeh“ Neta Kinga Kola.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

 

Smeši se iako te srce boli, smeši se čak i kad se lomi — početni su stihovi ove pesme.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

 

Iako je reč o dirljivoj fotografiji koja svedoči o tome koliko je Vanesa jaka zbog svojih devojčica, na društvenim mrežama mogu se naći negativni komentari. Pojedinim tviterašima zasmetalo je što su članice porodice Brajant nasmejane, a među njima i korisnika iz Srbije.

 

 

S druge strani, nije malo ni onih koji se dive Vanesi zbog njene snage i ističu da su osmeh i vedrina najbolje što ona sada može da uradi za svoju decu.

 

 

makonda-tracker