imali su prelepu ljubavnu priču

KOLIKO JU JE SAMO VOLEO! Kobi Brajant je supruzi pre nekoliko godina poklonio nešto o čemu su sanjale mnoge žene (FOTO)

1

Legendarni košarkaš bio je romantičan i beskrajno očaran svojom suprugom Vanesom, a ovaj dar otkriva koliko je truda ulagao da joj izmami osmeh

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U ponedeljak, 24. februara, obožavaoci, porodica i prijatelji oprostili su se u losanđeleskom Stejpls centru od košarkaša Kobija Brajanta i njegove ćerkice Đijane (13), koji su tragično stradali u helikopterskoj nesreći krajem januara.

 

Ovaj skup bio je i više nego emotivan, a najviše suza bilo je, naravno, tokom govora Kobijeve udovice Vanese, koja proživljava pravu noćnu moru, ali mora da ostane jaka zbog tri ćerke.

 

 

Vanesa Brajant pričala je o toplim trenucima u braku s Kobijem i otkrila da joj je jednom prilikom poklonio čuvenu plavu haljinu i sandale s platformom koje je Rejčel Mekadams nosila u „Beležnici“, jednom od najpopularnijih ljubavnih filmova na svetu.

 

Kad sam ga pitala zašto je odabrao tu plavu haljinu, rekao je da je zbog toga što je reč o sceni u kojoj se Ali vraća Noi — objasnila je Vanesa. — Nadali smo se da ćemo ostariti zajedno.

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

Ona je dodala da je njen suprug bio „neverovatno romantičan“ i da se svake godine trudio oko poklona za godišnjicu njihove ljubavi.

 

Karin Vagner, koja je bila zadužena za dizajn kostima za čuveni film, istakla je da nije znala da je Brajant kupio supruzi ovu haljinu.

 

Zajecala sam. Još uvek brišem suze s lica — priznala je Vagnerova.

 

Vanesa Brajant je, inače, 2013. godine podelila fotografiju haljine i napisala je da je to jedan od njenih omiljenih poklona povodom Dana zaljubljenih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on

 

 

makonda-tracker