uvek nasmejani, uvek zajedno

JEDAN OD POSLEDNJIH DANA ISTINSKE SREĆE: Srceparajuće fotografije porodice Brajant iz njihovog uživanja u Diznilendu

3

Porodica pokojnog Kobija Brajanta obožava ovaj zabavni park, neko vreme su ga posećivali čak četiri puta mesečno, a Kobi i njegova supruga Vanesa su u Diznilendu obeležili 20 godina od svog prvog susreta.

foto: Instagram
foto: Instagram

Mnogi su bili iznenađeni kada je, pre samo nekoliko sedmica, legendarni košarkaš Kobi Brajant na Instagramu otkrio da će, umesto u neki romantični restoran, na godišnjicu ljubavi sa suprugom otići u Diznilend.

 

Na današnji dan pre 20 godina, sreo sam svog najboljeg prijatelja, svoju kraljicu Vanesu Brajant. Odlučio sam da je izvedem u Diznilend kako bismo proslavili u stilu stare škole (pre četiri princeze). Volim te, mamasita, zauvek — napisao je tada Kobi pored njihove zajedničke fotografije.

 

Kako se ispostavilo, pokojni sportista i njegovi najmiliji bili su među najvećim zaljubljenicima u Diznijev čarobni park, poznat još i kao „najsrećnije mesto na svetu“. Štaviše, Dejli mejl piše da su Brajantovi umeli da ga posete i četiri puta mesečno!

 

Danas mediji prenose njihove najnovije fotografije iz Diznilenda, nastale svega nekoliko sedmica pre stravične nesreće u kojoj su slavni Kobi Brajant i njegova trinaestogodišnja ćerka Điana izgubili živote. Tog dana, Brajantovi su izašli u čuveni park bez svog najmlađeg člana, malene Kapri, rođene prošlog leta, pa se košarkaš družio sa suprugom Vanesom (37) i ćerkama Natalijom (17), Đianom (13) i Bjankom (4).

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Kobi je bio odlično raspoložen, nije skidao osmeh s lica i rado se fotografisao s fanovima oduševljenim što su dobili priliku da ga upoznaju i popričaju s njim.

 

 

makonda-tracker