jelovnik

DUŠICA JE SMRŠALA DEVET KILOGRAMA I SADA BLISTA: Uz ovu sjajnu DIJETU, vratila je devojačku liniju!

2

Ukoliko budete pratile sve korake i vi ćete uspeti

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila je da je imala ozbiljan problem sa kilogramima, pa je odlučila da radi na sebi.

 

Istakla je da  je došla do konfekcijskog broja 40, što joj je posebno smetalo zbog posla. Dušica je imala 69 kilograma, a to su primetili i njeni roditelji.

 

DUŠIČINA DIJETA

 

Savet kako da smrša potražila je kod nutricioniste. Ključ njene dijete bila su tri glavna obroka i dve užine. Pauza između obroka bila je do tri i po do četiri sata. Važno je bilo da nema grickanja "između" što uz obilne obroke, spremljene na zdrav način, nije bilo teško slediti. Nije pila nikakve sokove, samo vodu, čajeve i razblaženu limunadu koji i dalje konzumira. Salata je bila obavezna uz skoro svaki obrok.

 

Doručak: ovsene pahuljice sa voćem ili jaja sa salatom.

Užina: dve jabuke ili dve kruške.

Ručak: meso i salata.

Užina: kiselo mleko sa čija semenkama.

Večera: tuna salata.

 

VAŽNO: Ishrana se određuje prema stilu života osobe koja želi da smrša i prema njenim ukusima. Dušica kaže da se hranila restoranski. Zbog količine i vrste obroka nikada niste gladni, a izuzetno je bitno na koji način se hrana priprema.

 

"Mislila sam da će mi biti teško da se "uobročim, ali već posle drugog, trećeg dan shvatila sam da mi taj režim ishrane odgovara. Bolje sam spavala, leđa su prestala da me bole, a noge više nisu oticale", rekla je ona.

 

 

DUŠIČIN JELOVNIK

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker