uspeo je

"BIO SAM KONSTANTNO U DEPRESIJI": Dejan Milićević je nakon operacije želuca drastično smršao, a ovo je njegov JELOVNIK

0

Iz sata u sat je pazio na ishranu, a ovi saveti vam mogu pomoći

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Dejan Milićević nakon borbe sa viškom kilograma koja je trajala tri decenije, rešio je da svojim problemima stane na put odlaskom pod nož i velikom promenom ishrane. O njegovoj velikoj transformaciji ne prestaje da se priča, a i sam je i više nego zadovoljan rezultatima.

 

"Imao sam 143 kilograma i stalno me je bolelo levo koleno. Nisam mogao da ustanem, a da ne 'uhvatim zalet', a da ne govorim o tome da ni pertle nisam mogao da zavežem, već je uvek za to bila potrebna neka vrsta akrobatike.

 

Bio sam konstantno u depresiji jer nisam želeo da izlazim i da me narod gleda takvog", ispričao je Dejan, koji je za dva i po meseca skinuo je 25 kilograma.

 

"Nema kod kog nutricioniste nisam bio. Mislim da sam dao 10 hiljada evra na sve moguće i nemoguće dijete... Sve su imale jo-jo efekat", istakao je on, kojem je majka bila velika podrška i motivacija u procesu.

 

"Moja majka, dupli Lav u horoskopu u 72. godini izgleda perfektno, pa mi je stalno govorila da moram zbog zdravlja da povedem računa. Pored nje, bila je tu još jedna Lavica, koja je uspela da se specijalnom ishranom vrati na kilažu iz mladosti pa me je kritikovala i govorila da pod hitno nešto učinim."

 

Sve ovo je osvestilo Dejana koji je 5. decembra prošle godine imao operaciju resekcije želuca.

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker