borba nije bila laka

„STAJALA SAM U ORMANU I PLAKALA“: Glumica otkrila kako se borila da prihvati svoje telo okružena holivudskim lepoticama

0

Slavna glumica podelila je na Instagramu dve svoje fotografije: jednu koja je nastala kada je imala najviše kilograma u životu i jednu iz perioda kada je bila ponosna na svoju figuru i uputila važnu poruku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dru Barimor, jedna od najiskusnijih zvezda u Holivudu, imala je velike oscilacije u težini i priznaje da se borila da prihvati sebe u određenim fazama.

 

Glumica je objavila dve svoje fotografije, iz perioda kada je bila zadovoljna svojim izgledom i kada nije, i napisala na Instagramu:

 

Gojim se i mršavim. Rolerkoster mog tela je izazovna, ali prelepa vožnja. Napravila sam dvoje dece, a moja najvažnija svrha na svetu je da budem tu za njih — započela je Dru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

 

Pravo je čudo što sam mogla da rodim ove dve devojčice. Stoga, šta god da će se sve desiti s mojim telom, slobodno! Bilo je trenutaka kada sam stajala u svom ormanu i plakala. Mrzela sam kad moram da se obučem. Nisam se osećala dobro! Treba mi mnogo truda da izgleda pristojno. Moram da pazim šta jedem i mnogo vežbam — priznala je Barimorova i uputila važnu poruku svojim obožavateljkama:

 

Ne upoređujte sebe sa ženama u časopisima i na crvenom tepihu. Ako sam u bilo čemu izgledala nakon što sam rodila decu to je bilo zato što sam se namučila da bih do toga došla. I vi to možete!

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Glumica je da dodala da joj je trebalo 45 godina da pronađe sebe i da je sada baš onakva kakva treba da bude.

 

 

makonda-tracker