pre svega je — tata

BRED PIT I NJEGOV NAJSTARIJI SIN GODINAMA NE PRIČAJU: Evo kako je glumac preksinoć SVE bacio u drugi plan zbog njega

5

Mnogi su se iznenadili što američki glumac nije prisustvovao dodeli BAFTA nagrada u Londonu, budući da je bilo jasno da će osvojiti prestižno priznanje za najbolju sporednu ulogu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

U danima pre ceremonije dodele BAFTA nagrada, pojavile su se fotografije Rojal Albert hola, u kojem se ona tradicionalno održava, a na jednoj od stolica stajali su ime i fotografija Breda Pita. Na kraju krajeva, on je igrao u jednom od najuspešnijih filmova prošle godine, Tarantinovom ostvarenju Bilo jednom u Holivudu, bio je nominovan za najbolju sporednu ulogu i tokom čitave sezone dodele nagrada gotovo da ne propušta nijednu ceremoniju.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Ipak, preksinoć se nije pojavio u Londonu, pa je njegova koleginica Margo Robi preuzela njegovu nagradu i pročitala Bredov govor, koji je bio prilično neprijatan za princa Vilijama i Kejt Midlton, a više o tome pročitajte OVDE.

 

Kako javljaju strani mediji, Pit je propustio dodelu BAFTA nagrada iz privatnih razloga, a sada je otkriveno i da je taj razlog — Medoks Džoli-Pit (18).

 

Najstariji sin Anđeline Džoli i Breda Pita studira u Južnoj Koreji, na Univerzitetu Jonsei u Seulu, a ovih dana se vratio u Ameriku, zbog čega je glumac u poslednjem trenutku otkazao sve obaveze. Budući da njih dvojica imaju izuzetno loš odnos, Pit se navodno trudi da ga popravi, pa je BAFTA nagrade stavio u drugi plan.

 

Medoks je na fakultetu, pa kada je Bred saznao da će biti kod kuće u periodu kada je i dodela nagrada, otkazao je sve kako bi s video sa njim — izjavio je izvor blizak glumcu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Anđelina Džoli usvojila je Medoksa 2002. godine, u trenutku dok je glumica bila s Bilijem Bobom Torntonom, ali on nikad nije bio dečakov otac. Nakon što su se Džolijeva i Tornton rastali, ona je posle nekoliko godina stupila u vezu s Bredom Pitom, koji je i zvanično usvojio Medoksa 2006. godine. Kada je objavljeno da se Anđelina i Bred rastaju, američki mediji su naširoko pisali o lošem odnosu koji glumac ima s najstarijim od šestoro dece koje ima sa Džolijevom, a navodno je Medoks jednom imao i fizički okršaj sa ocem. Svojevremeno su mediji pisali da dečak „više nikad ne želi da vidi tatu“ i da mu je zabranio da prisustvuje njegovoj rođendanskoj žurki 2017, ali pojedini izvori tvrde da i Bred i Medoks pokušavaju da izglade svoj odnos.

 

 

makonda-tracker