neprijatna scena

PROŠAO JE PORED NJE KAO DA JE NEVIDLJIVA: Bred Pit POTPUNO IGNORISAO lepu glumicu na crvenom tepihu

0

Iako je poznat kao veliki džentlmen i jedan od društvenijih glumaca, Bred Pit ovog puta nije pokazao nijednu od tih osobina.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bred Pit (56) našao se među nominovanima za Oskara ove godine, i to za sporednu ulogu u Tarantinovom filmu „Bilo jednom u Holivudu“, pa je dobio pozivnicu za predoskarovsko druženje svih nominovanih.

 

Veliki broj glumaca i filmadžija okupio se u jednoj svečanoj sali losanđeleskog hotela Holivud kako bi se družio i pozirao za grupnu fotografiju, a tu je bila i Rene Zelveger (50), koja se ove godine nada Oskaru za glavnu žensku ulogu u filmu „Džudi“.

 

 

Pre samog događaja, poznati su, kao i obično, pozirali na crvenom tepihu, kada se dogodila prilično neprijatna situacija — iako su stajali manje od metar jednog pored drugog, Bred ničim nije pokazivao da primećuje Rene i prošao je pored nje bez pozdrava!

 

 

Američka javnost prilično je šokirana ovakvim Pitovim ponašanjem, pa danas pokušavaju da utvrde da li glumac nije video koleginicu ili ju je namerno ignorisao.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Glumica je, uprkog ovoj neprijatnosti, ostala nasmejana i ubrzo je počela da ćaska s koleginicom Šarliz Teron (44), za koju se početkom 2019. godine šuškalo da je u vezi s Bredom, što je ona najoštrije demantovala.

 

 

makonda-tracker