oduševljeni su

CEO SVET ŽELI DA SE POMIRE: Poznate ličnosti PODIVLJALE na društvenim mrežama nakon susreta Dženifer i Breda Pita

1

Mislite da ste se samo vi obradovali kad ste videli glumca kako čežnjivo posmatra bivšu suprugu i neće da pusti njenu ruku? Ne, među onima koji su oduševljeni ovim prizorom ima i mnogo slavnih!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poznate ličnosti u Holivudu pridružile su se opštoj pomami za fotografijama Dženifer Aniston i Breda Pita, koje su preplavile društvene mreže.

 

Par se sreo na dodeli SAG nagrada, a ovo je prvi njihov javni susret koji podrazumeva interakciju od 2005, čak 15 godina nakon što su se razveli.

 

Pored miliona ljudi širom sveta koji su oduševljeni ovim prizorom, nemali broj poznatih ličnosti nije krio oduševljenje.

 

Tako je Džejmi Lin Spirs, mlađa sestra pevačice Britni Spirs, napisala na Instagramu:

 

Pričaćemo unucima o ovome. Toliko je ovo bitno!

 

foto: Profimedia

Rumer Vilis, ćerka Brusa Vilisa i Demi Mur istakla je:

 

Moje nežno srce ne može da se nosi s ovim.

 

Poznata spisateljica Morgan Stjuart istakla je da nije emotivno spremna da se u ovoj fazi svog života nosi s prizorom nasmejanog Breda i Džen kako opušteno ćaskaju, dok je američka pevačica Džordin Sparks napisala: „O, moj Bože“ i dodala uplakani emodži.

 

Komičarka Mindi Kaling objavila je fotografiju dvoje glumaca i napisala da je Keli Kapur, TV lik po kojem je poznata, „odlepila“, a jedan od interesantnijih tvitova na ovu temu objavila je spisateljica Alana Benet.

 

Moja lična maštarija o ovoj fotografiji Breda i Džen jeste da je ona otišla kući uopšte ne razmišljajući o njemu ― istakla je Benetova.

 

 

 

 

 

makonda-tracker