(NE BAŠ) DIVA!

ZATO JE TOLIKO VOLIMO! Dženifer Aniston otkrila URNEBESAN detalj s dodele nagrada, a poznati je obasipaju komentarima

1

Dok se njene koleginica trude da uvek budu graciozne i izgledaju kao da poziraju za naslovnicu, šarmantna glumica odlučila je da nam pokaže pravu Dženifer.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon dodele SAG nagrada, američka i svetska javnost ne prestaje da priča o Dženifer Aniston i njenom prvom javnom susretu s Bredom Pitom otkad su se rastali 2005. godine.

 

Glumica je danas u centru pažnje zbog toga kako ju je Bred gledao, kako ju je uhvatio za ruku, ali ništa manje pažnje nije privukla ni njena elegantna satenska haljina. Glumica je, naime, odlučila da je obuče bez brushaltera, a mnogima je bilo zanimljivo i to što je ona ostala savršeno ravna.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Svako ko je nosio saten zna koliko se odeća od njega lako gužva, a Dženifer Aniston mislila je i na ovaj detalj, pa je na crveni tepih stigla ovako.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Nije izgužvana… Teže je nego što izgleda! ― napisala je glumica u opisu simpatične fotografije koju je podelila na Instagramu.

 

Među onima koji su prokomentarisali fotografiju šarmantne glumice našao se i određeni broj njenih slavnih prijatelja, pa je tako Kortni Koks napisala:

 

Koliko se ponosim tobom! I izgledaš prelepo ― napisala je Dženiferina najbolja drugarica i koleginica sa snimanja serije Prijatelji.

 

Dejvid Spejd preporučio joj je da na zadnje sedište stavi zubarsku stolicu, Mindi Kaling ju je pitala kako može da bude toliko lepa čak i kad sedi ovako smešno, dok je Orlando Blum prokomentarisao da je glumica zaslužila nagradu koju je dobila na dodeli SAG nagrada.

 

 

makonda-tracker