niko kao oni

EMOCIJE, OSMESI, DODIRI PRED SVIMA: Bred Pit i Dženifer Aniston PONOVO pokazali da među njima STRAST SAMO BUKTI! (FOTO)

1

Noćas je održana dodela SAG nagrada, a očekivano je da čitav svet bruji o susretu Breda Pita i Dženifer Aniston!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Deluje da niko nije privukao pažnju kao oni, posebno jer se poslednjih meseci piše i priča o tome da su oni "podgrejali" stare emocije, te da su se iznova zaljubili jedno u drugo.

 

Najpre, i Džen i Bred nagrađeni su na 26. dodeli SAG nagrada, što je oboje neizmerno obradovalo. Bred Pit je imao vrlo specifičan govor, pa se čak našalio i na račun svog braka sa Anđelinom, čemu su se svi smejali, pa i sama Džen. "Budimo iskreni, ovo je bio težak deo: muškarac koji skine svoju košulju i ne slaže se sa svojom ženom", ispričao je Bred svoju šalu, poredeći sebe sa svojom ulogom u filmu Bilo jednom u Holivudu, za koju je dobio nagradu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 Pit je još i naglasio da će morati da doda na svoj Tinder profil da je dobio nagradu, što je navelo mnoge žene da pohrle na ovaj sajt za upoznavanje i potraže Breda!

 

Kada je Dženifer primila nagradu, Bred je uslikan kako netremice gleda u nju.

 

foto: Profimedia

 

Njihov susret bio je jedan od najupečatljivijih momenata od sinoć. Oni su se na crvenom tepihu držali za ruke, ne skidajući pogled jedno sa drugog, ali i konstantno se dodirujući, što je jasan signal flerta i zavođenja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Town & Country Editor in Chief (@stellenevolandes) on

Iza bine je Bred zgrabio Dženifer, kako bi joj čestitao na dobijenoj nagradi, poljubili su se, a ona nije skinula osmeh sa lica.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Podsetimo, Bred nije javno istupio sa novom devojkom otkako se rastao od druge supruge Anđeline Džoli, još pre skoro 4 godine. 

 

 

 

makonda-tracker