vatreni fanovi van sebe

SRPSKI TVITERAŠI ZARATILI ZBOG BREDA I DŽENIFER: Ovo su najzanimljivije reakcije na njihovu PREDIVNU fotografiju

2

Prijateljsko ćaskanje bivšeg bračnog para na dodeli SAG nagrada glavna je tema nad društvenim mrežama u svetu, ali i u Srbiji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Budući da od 2005. godine, kada su se razveli, Dženifer Aniston i Bred Pit nisu viđeni zajedno, njihove fotogafije s dodele SAG nagrada učinile su da internet gori!

 

Slavni glumci, koji su prekinuli petogodišnji brak nakon što je glumac uplovio u vezu s Anđelinom Džoli, s kojom je kasnije izgradio porodicu, veselo su ćaskali, a mnogima je posebno zapao za oko trenutak kada se Dženifer okrenula i zakoračila od Pita, a on je i dalje držao za ruku i gledao za njom.

 

Fanovi Anistonove i njih dvoje kao para su, najblaže rečeno, oduševljeni ovim događajem, dok ni oni koji su protiv njihove ljubavi i navijaju za Breda Pita u kombinaciji s Anđelinom nisu tihi i suzdržani.

 

Budući da i troje pomenutih glumaca i u Srbiji ima veliki broj vatrenih obožavalaca, srpski tviteraši pridružili su se komentarisanju ovog ljubavnog trougla koji intrigira planetu i 15 godina kasnije! Ovo su najzanimljivije reakcije na koje smo naišli.

 

 

 

 

 

makonda-tracker