pao mu je teret kad je otkriveno

"NAJGORA, NAJBOLNIJA, NAJBEDNIJA GODINA MOG ŽIVOTA": Čuveni muzičar otkrio kako je njegova bolest PROMENILA SVE

0

Legendarni roker je ispričao sa čime se bori u jednom intervjuu, a kraj njega je sve vreme bila supruga

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čuveni muzičar Ozi Ozborn javno je progovorio o svojoj dijagnozi, odnosno, obelodanio da boluje od Parkinsonove bolesti. Legendarni roker je ispričao sa čime se bori u jednom intervjuu, a kraj njega je sve vreme bila supruga Šeron.

 

On je uporedio osećaj otkrivanja bolesti kao sa padanjem tereta.

 

"Osećam se bolje otkako sam se suočio sa činjenicom da bolujem od Parkinsonove bolesti. Nadam se da će moji fanovi biti tu za mene jer su mi potrebni."

 

Ozborn je imao dosta problema prethodne godine, uključujući i opasnu infekciju i pad, pa kaže da je to bila najgora godina njegovog života.

 

"Kad sam pao, sve je bilo crno kao jama. Otišao sam u kupatilo i pao na pod.  Sećam se da sam ležao tu i mislio - pa, to je sada to. Zaista mirno. Šeron je pozvala hitnu pomoć. Nakon toga, sve se survalo nizbrdo. Sledeći mesec, godina. Najgora, najduža, najbolnija, najbednija godina mog života."

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Bilo je mnogo spekulacija o zdravlju muzičara otkako je odložio sve koncerte prošle godine.

 

Kako prenose strani mediji, Ozborn je hteo javno da istupi i progovori o svojim borbama, s obzirom na skorašnje naslove o tome da je na samrtničkoj postelji.

 

Njegova žena Šeron Ozborn kaže da roker boluje od PRKN 2, što je jedna od formi Parkinsovoe bolesti.

 

"Ima toliko različitih tipova Parkinsonove bolesti. To nije smrtna kazna, ali utiče na tvoje telo. To je kao da imaš zaista dobar dan, pa onda stvarno užasan dan."

 

"Nisam gotov, nigde ne idem još uvek", zaključio je Ozi Ozborn i dodao da ide na terapije i da ga ne otpisujemo.

 

 

makonda-tracker