život pun turbulencija

Lekove za smirenje su mi detinjstvu davali kao bombone: Slavna lepotica otkriva SVE o svom kontroverznom životu

0
Iako će u oktobru napuniti tek 33 godine, ćerka čuvenog rokera toliko je patila u životu da je rešila da objavi memoare i oslobodi se svih emocija.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

U toku aprila, u prodaji će se naći knjiga Nema je*enih tajni: Pisma opasne ku*ke, autobiografija Keli Ozborn, ćerke legende rokenrola Ozija Ozborna.

 

Strani mediji javljaju da je Ozijeva mezimica u ovoj knjizi otkrila sve detalje svoje borbe sa zavisnošću od narkotika i lečenja lajmske bolesti.

 

Za ubistvo je odgovarala devojčica: Oskarovka zatekla ljubavnika u krevetu sa svojom maloletnom ćerkom - usledila je MISTERIJA VEKA

 

Kao najteži trenutak u životu, Keli je istakla momenat kada su joj lekari dijagnostikovali treći stadijum lajmske bolesti.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Ozbornova je mesecima lečena pogrešnom terapijom, pa je pomoć morala da potraži na nekom drugom mestu, zbog čega je s bratom - kojem je tada dijagnostikovana multipla skleroza - otputovala u Nemačku.

 

- Nadu sam dobila nakon što sam upoznala doktora koji je lečio mog brata - laknulo mi je, tada mi je uspostavljena prava dijagnoza. Ipak, bila sam uplašena jer nisam znala hoće li lekari moći da mi pomognu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker