buran ljubavni život

SUPRUG JU JE VARAO S DADILJOM, A ONA JE REKLA DA JE SAMA KRIVA: Zanosna plavuša imala je u svemu sreće — SEM U LJUBAVI!

0

Slavna glumica Uma Turman važi za jednu od najzanosnijih holivudskih lepotica, bila je miljenica Kventina Tarantina, ali nikada nije imala zaista sreće u ljubavi, iako je osvajala srca mnogih poznatih zavodnika.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Uma Turman najpre je bila u braku sa čuvenim Gerijem Oldmanom, koga je upoznala na snimanju filma State of Grace, a venčali su se 1990. On je od nje stariji 12 godina, ali rastali su se nakon samo dve godine braka.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Potom, 1998. godine udala se za kolegu Itana Houka, koga je takođe upoznala na setu. Njih dvoje imaju dvoje dece, ćerku Maju i sin Levona. Uma i Itan su se razišli 2003. godine, a povod je posebno privukao pažnju medija. Naime, on je Umu varao sa dadiljom njihove dece Rajan Šohjuz, kojom se kasnije i oženio, te su dobili i dvoje dece.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Međutim, Houk je uvek tvrdio da nije dadilja kriva za razvod, već razni pritisci na njegov brak, a isticao je i da je bio depresivan tada. Sama Uma je preuzela odgovornost i rekla da se ne sme kriviti niko drugi!

 

Uma je nakon kraha i ovog braka potražila sreću kraj biznismena Arpada Busona, sa kojim je bila u vezi od 2007. do 2009. godine, kada su prekinuli veridbu. Pomirili su se i ponovo verili 2011. godine, pa opet raskinuli 2014. Dobili su i ćerku Lunu u međuvremenu, a Uma je dobila starateljstvo nad njom nakon teške borbe.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker