proverite!

PLAKALA SAM ZA ŽENOM KOJA JE NEKAD BILA: Ovako su SVETSKE ZVEZDE "preživele" LJUBAVNE KRAHOVE - pojedine su bile veoma odlučne!

0

Najpopularnija voditeljka svih vremena Opra Vinfri kazala je da je poslije raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila

foto: Profimedia

Postoje stvari u kojima se slavne osobe ne razlikuju od nas običnih smrtnika. I one plaču kada raskinu.

 

Rijana, Dženifer Aniston i Opra Vinfri, samo su neke od poznatih žena koje su otvoreno govorile o raskidima i dale neke od korisnijih savjeta.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

 

Slomljeno srce može biti dobar poklon za vas. Plačite ako morate, to svakako neće biti zauvek jer ćete ponovo naći ljubav i ona će biti još lepša. U međuvremenu uživajte u svemu što jeste", kazala je Rijana fanu na svom Tviteru 2017. godine.

 

Najpopularnija voditeljka svih vremena Opra Vinfri u intervjuu za Vibe 2018. godine kazala je da je poslije raskida najviše plakala za ženom koja je nekada bila.

 

Opra Vinfri
Opra Vinfrifoto: Profimedia

 

Raskid me je naučio kako moram naučiti više voleti sebe", kazala je Opra, piše klix.ba.

 

Dženifer Aniston je u intervjuu za Vanity Fer 2005. godine govorila o nekoliko faza tuge.

 

 

Dženifer Aniston
Dženifer Anistonfoto: Profimedia

Momenti tuge su zapravo dobri. I dopustite ih sebi. Kada pokušate izbeći bol, to stvar još veći bol. Ja sam ljudsko biće i imala sam bolna iskustva ali sam uvek gledala da se izdignem iznad tuge", kazala je.

Uma Turman je priznala da su joj trebale četiri godine da proboli raskid.

 

uma turman
uma turmanfoto: Profimedia

 

Kada sam prvi put prolazila kroz raskid neko mi je rekao da će mi trebati bar pola od onog vremena koliko smo bili u vezi da se osećam bolje. Želela sam da pregazim tu osobu jer sam bila u agoniji, a poslednje što sam želela da čujem je da ću toliko dugo biti ranjiva. I zaista, četiri godine kasnije (bili smo u vezi osam) napokon se osećam bolje", kazala je Uma Turman u intervjuu za Redbook.

 

makonda-tracker