neobično

Kontroverzan odabir ćerke za novi film: Zbog čega su odnosi između Ume Turman i Kventina Tarantina zahladneli? (FOTO)

0

Za svoj novi film poznati producent odabrao je ćerku svoje nekadašnje muze. Ko je ona zapravo?

uma turman i kventin tarantino
uma turman i kventin tarantinofoto: Profimedia

Da li je vreme da staro ustupi mesto novom?

 

Ćerka Ume Turman i Itana Houka, Maja Houk ubrojana je u postavu najnovijeg filma Kventina Tarantina "Bilo jednom davno u Holivudu".

 

uma turman i itan houk
uma turman i itan houkfoto: Profimedia

Houkova je predviđena i da se pojavi u trećoj sezonu jedne od trenutno najpopularnijih serija "Stranger things". Ova dvadesetogodišnjakinja svoju karijeru zapravo je započela u modelingu, ali se ubrzo zainteresovala i za glumu.

 

Interesantno je da je Tarantino izabrao baš Houkovu za svoj najnovniji film, budući da ima složen odnos sa njenom majkom.

 

 

“Ah youth youth” -A.C.

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on

Ranije ove godine, Turmanova je progovorila o svom teškom odnosu sa Tarantinom i kako se osećala nezaštićeno i nebezbedno tokom snimanja filma "Kill Bill". Problematična je bila scena u kojoj vozi čuveni kabriolet jer je bio automatik. Tarantino je navodno odbio njen zahtev da ima dublera za tu scenu.

 

Na kraju je Turmanova sama odradila tu scenu, ali se slupala i zadobila mnoge povrede. Volan joj je pritisnuo stomak, a noge su joj bile zarobljene ispod njega, te je glumica trpela velike bolove.

Mislila sam da neću više nikada hodati", priznala je Turmanova za "New York Times".

U februaru je glumica rekla da s ona i Tarantino imali jednu veliku svađu, u kojoj ga je ona optužila da hoće da je ubije. Tarantino je za "Deadline" rekao da mnogo žali zbog te situacije ne samo u svojoj karijeri, već i u svom životu.

 

Uprkos toj svađi, izgleda da odnos Ume Turman i Kventina Tarantina neće ostati u prošlosti. Turmanova je nedavno u medijima izjavila da bi bila rada da ponovo sarađuje sa poznatim producentom ako bude stvorio neku neverovatnu ulogu za nju.

 

Jedna uloga je, dakle, već dodeljena u porodici.

 

 

 

makonda-tracker