OBOŽAVA GLUMU

ONA JE ĆERKA SLAVNIH GLUMACA, A SAD JE POSTALA NOVA NADA HOLIVUDA: Maja ima tek 21 godinu, a već glumi sa Bredom Pitom i Leonardom Dikapriom!

0

Njeni roditelji su svojevremeno bili jedan od najslavnijih svetskih parova s kraja 90-ih, a sad i ona ide njihovim stopama!

Maja Houk
Maja Houkfoto: Profimedia

Maja Houk novo je ime u Holivudu! U pitanju je ćerka slavnih glumaca Ume Turman i Itana Houka. Njeni roditelji su svojevremeno bili jedan od najslavnijih svetskih parova s kraja 90-ih, ali njihova ljubav ipak nije bila dovoljno jaka, te su se rastali 2005. godine. Uprkos tome, ostali su u dobrim odnosima zbog svoje dece, ćerke Maje i četiri godine mlađeg sina Levona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on


Maja je u mladosti zazirala od javnog života i vreme je volela da provodi daleko od grada, u prirodi. Tokom školovanja je zbog disleksije imala značajnih problema s učenjem pa nije volela ni učenje ni knjige, ali je zato obožavala pozornicu.


Poput majke i bake, 21- godišnja Maja se neko vreme bavila modelingom, pa je krasila i naslovnicu Voga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maya Ray (@maya_hawke) on


Premda je od glumačke karijere prvo zazirala, na kraju je popustila i odlučila da kroči putem svojih slavnih roditelja, koji su tu njenu odluku dočekali s oduševljenjem. Tako je ponosno otac Itan putem društvenih mreža poručio: ‘Dame i gospodo, upoznajte Maju Houk, ona je - prava stvar.'

 

Njena majka Uma je takođe vrlo ponosna na njene uspehe, te joj rado pruža podršku i prati je na javnim događajima.

 

Ona trenutno glumi u vrlo popularnoj seriji Stranger things, a uskoro će se po prvi put pojaviti na filmskom platnu u dugoiščekivanom filmu "Dogodilo se jednom u Holivudu" u kojem su glavne uloge dodeljene Bredu Pitu i Leonardu Dikapriju.
 

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

makonda-tracker